lördag 7 juli 2012

Förlåt mig Håkan ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Det var när jag råkade höra en politisk kommentator, mitt i allvarligaste allvaret mitt i matchen, säga att det vore ju bra om Socialdemokraterna fick en partiledare som partiet inte stötte bort, som det gjort med Håkan Juholt och jag rent instinktivt började tänka på organtransplantation. Och misslyckade organtransplantationer, där kroppen stöter bort det nya organet. Och upp i min hjärna kom bilden av Håkan som njure. Utstött njure. Och jag kände ett oerhört starkt behov av att rita Håkan J som njure. Håkan Njurholt. Jag tyckte det var jätteroligt.

Men.

Jag skäms för att jag tyckte det var roligt. För egentligen, tycker jag inte att det är roligt. Jag känner att det är väldigt omoraliskt att göra politiska påhopp (För egentligen Håkan, tror jag att du är en trevlig och bra person, innerst inne, jag menar, du gillar ju kultur per mejl, och jag tror att du tänker smarta tankar och vill väl och bra och fint och så (det är därför titeln på det här inlägget är "Förlåt mig Håkan ! ! ! !")). Och framförallt tycker jag att det är väldigt dåligt att göra det på grund av något så irrelevant som någons namn. Och nu har jag, i det här inlägget, som hade potential att bli ett viktigt politiskt inlägg, bara skrivit om mina privata funderingar kring vad som är rätt och fel i en inte så viktig fråga, som om jag gjort det politiska personligt istället för det personliga politiskt. Det känns ju inte bra. Nåja, om ni följer de fina länkarna som jag stoppat in lite här och var i texten så kanske jag har bidragit till någon sorts allmänbildning, eller nåt.

Så, Håkan, ta inte det här personligt, ta inte det här politiskt, jag tycker egentligen rätt bra om dig, typ. Och egentligen kan jag ju inget om politik (åtminstone inte när jag tänker att jag ska säga det såhär, och egentligen blir jag bara lite upprörd över mina egna tankar, eller andras tankar, eller så är jag bara förvirrad, ha överseende med det, förlåt). Förlåt, förlåt.

Men i alla fall. Jag tyckte bilden blev fin (och det är inte alla som blir fina i njur-form). Så här är den:

 Kramar från Anna (förlåt)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar